• Home
  • De Homeopaat
  • Over De Homeopaat
  • Verhalen vanuit de praktijk
  • "Mariëtte Bakker heb ik als prettig, inspirerend en verhelderend ervaren" , aldus R. van Duijn, man 36 jaar

Eczeem, netelroos, onrust en slaapapneu

“Al vanaf mijn geboorte heb ik te maken met constitutioneel eczeem, waar ik op mijn 27e vanaf ben gekomen dankzij een lieve homeopaat. Jarenlang weinig problemen gehad, totdat ik ineens voor het eerst netelroos kreeg. Dit is een bijzonder intense uitslag waardoor je huid voortdurend blaasjes maakt en in brand staat. Van de huisarts heb ik in eerste instantie allerlei anti allergie middelen gekregen in combinatie met slaapmiddelen en prednison. Dit heeft wel de symptomen onderdrukt, maar ik bleef een onrustige en geïrriteerde huid houden. Ook had ik slaapproblemen, slaapapneu / wakker worden omdat ik geen adem kreeg. Mijn gemoedstoestand was ook uiterst onrustig en nerveus.  

Gelukkig heb ik toen de beslissing gemaakt om op zoek te gaan naar een alternatieve geneeswijze. Het was een korte zoektocht. Ik kwam een aantal mogelijkheden tegen op Google en Mariëtte sprong er voor mij gelijk uit.  

Ik had een gelijk een goede klik met Mariëtte. Ze heeft een fijne afspraakruimte, waar volgens mij iedereen zich wel prettig zou voelen. En niet te vergeten heerlijk kruidenthee. 

Wat ik vooral fijn vind, is dat ze zich goed in kan leven, mee kan denken, maar ook opeens iets kan zeggen waar ik zelf niet aan gedacht had. Ook blijft ze zich verdiepen in wat ik eerder gezegd heb, ook al ben ik al vergeten dat ik iets genoemd heb. Buiten de afspraken om, verloopt het contact ook erg goed. Als ik een appje stuur of mail, krijg ik vrijwel direct antwoord, ook al is het avond of weekend. 

Mariëtte schreef het middel Lachesis voor, een mooi middel wat goed bij mij past. Ik heb een verandering gemerkt in mijn klachten. Mijn huid is rustiger geworden. Mijn innerlijke onrust heb ik in eerste instantie geaccepteerd. Nu ben ik zover dat ik meer rust heb gevonden om te aarden en regelmatig een stapje terug te nemen om weer even bij mezelf te komen. Ik slaap een stuk gezonder en voel in het algemeen liefdevoller, ook naar mezelf toe en minder impulsief”.  

Jolanda, 48 jaar

Weten wat Homeopathie voor u kan betekenen?

Elke maand biedt De Homeopaat de mogelijkheid om uw gezondheid en eventuele problemen voor te leggen aan Mariëtte Bakker in een gratis oriënterend consult. In een gesprek van 30 minuten bespreekt u dan wat homeopathie voor u zou kunnen bieden.
Op de startpagina staan de actuele data om op in te schrijven.

Het aantal plekken is beperkt dus meld u tijdig aan.


Een op het individu goed passend homeopathisch duurzaammiddel stimuleert het eigen genezingsvermogen.
Dat is genezing van binnenuit, zonder onderdrukking van symptomen.
Homeopathische geneesmiddelen zijn van natuurlijke oorsprong.
Er is maar weinig grondstof nodig om zeer grote hoeveelheden homeopathische geneesmiddelen te maken.

Vrij van chemische belasting, vrij van bijwerkingen!

Dehomeopaat Avkh
Dehomeopaat Kvhn
Dehomeopaat Nvkh
Nvkp
Rbcz De Homeopaat Zwolle

Recent toegevoegd

Contact

Urgentie

Bel 06-27185502

Consult tijden

Maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 16:00 uur.

Bloemendalstraat 7, Zwolle

Afspraken maken: 12.30 - 13.30 uur
Telefonisch 06-27185502

E-mail: info@dehomeopaat.com
Klik hier voor meer info.

We werken samen met:

Tips met specifieke informatie

Vitalogica

Een homeopathische middel ontstaat door een natuurlijke grondstof sterk te verdunnen en tevens te schudden.
Hierdoor neemt de werkingskracht toe.

Klassieke homeopathie stimuleert uw eigen genezend vermogen.